LightAir IonFlow Evolution-serien

Ny produkt

LightAir IonFlow Evolution-serien

Renar rum på upp till 50m² från partiklar, virus och bakterier. Välj mellan färgerna Svart, Vit, Guld eller Silver (grå) nedanför priset för att se aktuellt pris. OBS Kampanj på Silver (grå).

Mer detaljer

8 objekt

3 450,00 kr inkl.

Lägg till i önskelistan

Mer information

En stilfull, minimalistisk luftrenare med spännande design. Användas med eller utan det medföljande petskyddet och har ett blått stämningsljus i stativet. LightAir IonFlow Evolution rengör luften från fina-, ultrafina- och nanopartiklar med hjälp av jonisering.

Det är en perfekt luftrenare för personer med allergi, astma, KOL, gravida, spädbarn, gamla och sjuka som anses mest känsliga för infektioner och luftföroreningar.

En luftrenare som passar i rum upp till 50 m². Har du ett större rum kan du placera ut flera luftrenare i rummet för att uppnå maximal rening.

Såhär fungerar LightAir IonFlow-luftrenare:

  • LightAir's patenterade IonFlow-teknologi genererar miljarder elektroner per sekund som omvandlas till negativa joner.
  • De negativa jonerna laddar luftburna partiklar såsom pollen, avgaser, allergener, virus, bakterier, mögelsporer, fint damm mm.
  • När partiklarna har blivit negativt laddade dras de till den positivt laddade kollektorn på luftrenaren som alltså fungerar likt en magnet för partiklarna.
  • När partiklarna fastnat på kollektorn och den ser smutsig ut stänger du av luftrenaren och rengör kollektorn under vattenkranen. Underhållet är alltså både enkelt och kostnadseffektivt jämfört med luftrenare som använder filter för att fånga partiklarna.

Fördelar med IonFlow-luftrenare:

  1. Renar effektivt luften från de minsta och mest hälsovådliga luftburna partiklarna. Ända ner till nanostorlek.
  2. Oskadliggör virus redan i luften och förhindrar spridning av virus och bakterier. Bevisat av Karolinska Institutet
  3. Tyst! Med en ljudnivå på endast 21 dB(A) så hörs denna luftrenare inte alls i en normal hem- eller arbetsmiljö.
  4. Inga dyra filter att byta. Du rengör bara partikelkollektorn under vattenkranen när den blivit smutsig. 
  5. LightAirs helt unika och innovativa teknologi genererar en mycket hög koncentration av negativa joner utan att producera ozon som en biprodukt.


Läs mer om LightAir och deras produkter

Svenska LightAir tillverkar luftrenare som är effektiva, tysta och har modern, unik design. De passar både i hem, på företag, i skolor, förskolor och andra inomhusmiljöer. 

De tar bort pollen, rök, allergener, bakterier, virus, mögelsporer, bakterier mm. 90% av alla partiklar i luften är mindre än PM0.1. Dessa partiklar är som mest skadliga för hälsan och är svårast att ta bort. LightAir har en unik teknik som effektivt reducerar de allra minsta partiklarna från luften, ända ner ner till PM0.007 storlek.

Produktserier

LightAir IonFlow luftrenare renar luften med hjälp av jonisering. Produkterna passar både i hem, på företag, i skolor, förskolor och andra inomhusmiljöer och reducerar effektivt luftburna partiklar såsom pollen, avgaser, rök, allergener, bakterier, virus, mögelsporer, fint damm mm ända ner till PM 0.007 storlek (nanopariklar). 

Luftrenarna är tysta, effektiva och billiga i drift då de drar minimalt med ström och rengörs under vattenkranen.

Läs mer

Omdömen

Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skriv din recension

LightAir IonFlow Evolution-serien

LightAir IonFlow Evolution-serien

LightAir IonFlow Evolution-serien

Renar rum på upp till 50m² från partiklar, virus och bakterier. Välj mellan färgerna Svart, Vit, Guld eller Silver (grå) nedanför priset för att se aktuellt pris. OBS Kampanj på Silver (grå).