Energiversum

Energiversum (orgnr 510628-8771) säljer kosttillskott i Sverige och andra produkter för egenvård av hög kvalitet och tillförlitlighet. Hälsoprodukterna är utvalda från välrenommerade leverantörer

  Förpackningarna  har oftast text och innehållsförteckning på svenska.

 

Priser

Samtliga priser anges i SEK och inklusive moms. Priset som anges på www.energiversum.se vid inköpstillfället är normalt det pris som gäller. Vi förbehåller oss rätten att i efterhand korrigera priser eller texter som publicerats felaktigt på vår hemsida eller andra förekommande media. Vi reserverar oss även mot prisjusteringar orsakade av t ex valutaförändringar.

 

Åldersgräns

Energiversum godkänner endast beställningar från personer över 18 år. Om du är under 18 år måste du ha målsmans tillstånd för att beställa från oss.

 

Orderbekräftelse & Leverans

När din order registrerats i webbshopen skickas en bekräftelse via e-post till den adress du angett vid beställningen. Vid frågor kontakta oss helst via vår kontaktmail på hemsidan. Frågor som rör beställningar besvaras så fort som möjligt, i normalfallet inom 2 dagar.

 

Leverans påbörjas när din inbetalning noterats på vårt postgiro eller Payson-konto.

Leveranstiden är normalt mindre än 7 dagar.

 

Porto & Expedition & Avgifter

Upp till 1200 kr tar vi en exp/fraktavgift på 50 kr inkl moms. Order över 1200 kr fraktfritt. Vissa skrymmande varor (tex massagekuddar och ryggstöd) har frakttillägg vid sidan av dessa villkor.

 

Leveranstid

Normal leveranstid för en webshopsorder är under 7 dagar. Om du inte har fått dina produkter inom 10 dagar efter erlagd köpesumma, kontakta oss. Om leveransförseningen orsakats av Energiversum har kunden rätt att häva köpet om denne så önskar och pengar återbetalas inom 30 dagar.

 

Reklamation

  

Om en produkt är skadad eller på annat sätt felaktig har du självklart rätt att reklamera den. Kontakta oss snarast möjligt (men senast efter 30 dagar). Om du mottagit en skadad eller felaktig leverans, så skickar vi en ny produkt helt utan kostnad.

  

Tvist

Vid eventuell tvist har vi som policy att följa Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.

  

Felpublicering

Vi förbehåller oss rätten att i efterhand korrigera priser eller texter som visats felaktigt på vår hemsida, på produkter eller i andra förekommande media. Vi reserverar oss även för lagerförändringar och ev. tekniska fel i webbshopen, browser eller server.Kunduppgifter & Personuppgiftslagen (PUL)

Energiversum är ansvarig för alla personuppgifter som vi lagrar i vårt kundregister. Uppgifterna används för att upprätthålla en kundrelation och för marknadsföringsändamål av oss och lämnas inte ut utan kundens medgivande.

 

  

Har du frågor? Kontakta oss!

 

E-post:  info@energiversum.se

 

Telefonnummer:  076-5777627

 

 Postadress: Bäckvägen 85, SE-126 47 HÄGERSTEN