Lista produkter enligt leverantör: Dr Rath Health Foundation

Dr Matthias Rathdr Rath Matthias Rath, M:D:, världsberömd läkare och vetenskapsman, har svarat för ett genombrotts inom naturligt förebyggande arbete och naturlig behandling av åderförkalkning, huvudorsaken bakom hjärtattacker och stroke. Mot bakgrund av detta har han beviljats världens första patent för naturlig återgång av kardiovaskulär sjukdom.


Dr. Rath är grundare av den cellulära medicinen (eng: "cellular medicine"), en helt ny vetenskaplig förståelse som säger att våra vanligaste sjukdomar orsakas av långvarig brist på vissa vitaminer, mineraler och andra biokatalysatorer för metabolism i miljontals celler i våra kroppar. Genom att använda denna vetenskapliga kunskap i kampen mot sjukdomar har hans forskningsteam kunnat indentifiera bl.a. nedanstående sjukdomstillstånd primärt kan orsakas av kronisk brist på näringsämnen - arterioscleros (åderförkalkning) - högt blodtryck - Hjärtsvikt och hjärtflimmer - cirkulationsproblem vid diabetes - osteoporosis (benskörhet) - många former av cancer - brist i immunförsvaret som en förutsättning av flera infektionssjukdomar, inkl. AIDS


Dr. Raths vetenskapliga studier har publicerats i ledande vetenskapliga journaler, inklusive American Heart Assiciations Arteriosclerosis och Proceedings of the National Academy of Sciences, USA- Hans böcker, som har sålts i miljontals exemplar världen över, finns översatta till mer än tio språk. På svenska har utgivits "Varför djur inte får hjärtattacker .... men människor dör av dem!"


Dr. Rath är grundare av och chef för ett internationellt forsknings- och utvecklingsinstitut vars syfte är att utrota våra vanligaste sjukdomar med cellulär medicin och effektiv och säker naturlig behandling. Dr. Raths upptäckter för en effektiv och naturlig kontroll av hjärtsjukdomar och andra sjukdomar hotar den miljardrullande, läkemedelsindustrin som baseras på symptominriktade, syntetiska och patenterbara mediciner. Detta hot har fått läkemedelsföretagen att iscensätta en global kampanj i syfte att driva fram "protektionistiska lagar" på läkemedelsmarknaden och förbjuda spridandet av livsviktig information om naturlig hälsa till priset av människors hälsa och liv.


Dr Raths webbplats www.drrath.com är världens ledande källa inom cellulär medicin och information om naturlig hälsa. Besök även den ledande internationella webbplatsen för naturlig medicin www.drrathresearch.org och ta del av den cenaste informationen om vitaminforskning och den inverkan cellulär medicin har på hälsoproblem.


Delta i kampen om fri tillgång till naturlig medicin www.dr-rath-health-foundation.org och medverka till ett nytt, patientorienterat hälsosystem världen över.


På nedanstående länk kan du läsa (på engelska) om de produkter som producerats på grundval av Dr Raths forskning.


http://int.drrath.com/files/guide/dr-rath-int-product-guide-web.pdfGerman Office: Dr. Rath Health Foundation Bahnhofstr. 3 12555 Berlin Germany


Tel: +49 (0) 30 246 479 100 Fax: +49 (0) 30 246 479 101


Dutch Office: Dr. Rath Health Foundation Sourethweg 9 6422 PC Heerlen Netherlands

Inga produkter från denna leverantör.